Studio Ellis is een plek voor iedereen met een oog voor schoonheid en detail.

 

 

 

Bekijk ook onze workshops
Bloemen van Studio Ellis zijn een perfecte balans tussen wild en romantisch. We stellen ze voor jullie samen met zorgvuldig geselecteerde seizoensbloemen. Want de kleine details maken het grootste verschil.

VERSE BLOEMEN EN BOEKETTEN

Achter onze FLOWERBAR vind je dagverse bloemen in verschillende kleuren en maten. Die binden we met veel liefde voor je samen tot een prachtig geheel. We're here to make you smile.

 

Kom je bloemen afhalen in onze Studio van dinsdag tot zaterdag, van 10u tot 18u. Of laat ze thuis leveren voor €8 (0-10 km rond Studio Ellis) of €10 (10-15 km rond Studio Ellis).

BLOEMENABONNEMENT

Een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand die je graag ziet? Een bloemenabonnement! We leveren periodiek een prachtig boeketje aan huis, en maken zo op regelmatige basis iemand héél gelukkig.

 

Je kiest zelf: het soort abonnement: small, medium, large of extra large. Hoe vaak de bloemen komen: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Hoe groot de boeketten zijn: ter waarde van €30, €40 of €50. De prijs van het abonnement is altijd inclusief levering.

DROOGBLOEMEN

Droogbloemen zijn de trend van het moment, en dat is volledig terecht. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en het hele jaar door verkrijgbaar. Bij Studio Ellis scoor je een mooi droogboeket, met of zonder vaas. Jij kiest de kleuren en samenstelling en wij maken er een kunstwerk van.
Kies een boeket

BLOEMENWERK OP MAAT - BLOEMENINSTALLATIES

Droom je van een groot bloemstuk voor je event, feest, huwelijk, etalage of gewoon als eyecatcher in je huis? Studio Ellis gebruikt verse bloemen of droogbloemen om jouw idee vorm te geven (en je gasten van hun sokken te blazen).

AFSCHEIDSBLOEMEN

Afscheid nemen. Ook daar voorzien wij jullie graag van de mooiste bloemen. Een groots bloemenveld of liever een sobere bloemencreatie. We bespreken graag in detail welke bloemen en kleuren het mooist zullen staan op het afscheid.

PLANTEN EN POTTEN

In elk interieur horen planten thuis. Ze zorgen voor rust, dempen het geluid in de ruimte en creëren een optimale luchtkwaliteit. Gecombineerd met een geschikte pot zijn ze dé finishing touch in jouw interieur.

WEDDINGS

Komt het feest van je leven eraan? Met onze styling en decoratie schenkt Studio Ellis je dat tikkeltje extra geluk. Een prachtig bruidsboeket of een sfeervolle tafelsetting doet jullie ongetwijfeld nog harder stralen. We steken de koppen bij elkaar en bespreken samen de kleuren, stijl, sfeer … tot in de puntjes. Want als je de liefde viert, moet je het goed doen.

EVENTS

Geen feest zonder bloemen. En geen bloemen zonder Studio Ellis. Met verse of gedroogde bloemstukken creëren wij een betoverende setting. Hoe groot je het aanpakt, kies je helemaal zelf – van elegante gevulde vaasjes voor op de tafels tot een totaalconcept inclusief aangeklede buffetten en hangende bloemstukken. Alles kan!

LIFESTYLE & GIFTS

Kan het perfecte interieuritem jouw dag goedmaken? Ben je altijd op jacht naar leuke gifts? Bij Studio Ellis vind je iets voor elke persoonlijkheid – van jong tot oud, van stoer tot dromerig. Vind dé vaas voor je droogboeket, verras een geliefde met een retro spelletje of trakteer jezelf op een boek waarin je kan blijven bladeren. Kom eens kijken in de winkel of shop online.

BRANDS WE WORK WITH

Onze workshops

Op zoek naar een fijne uitlaatklep? Laat je creativiteit vloeien en neem deel aan onze Studio Ellis workshops! Leer alle tips en tricks voor het samenstellen van de  mooiste boeketten! Ontdek al onze workshops en schrijf je snel in!
Meer informatie