Verfijnd bloemenwerk voor unieke momenten

Bruidsbloemen

De liefde vieren is nog mooier wanneer er bloemen aan te pas komen. Een bruidsboeket, corsage, bloemenarmband of haarkammetje zijn allemaal elementen die je huwelijkslook af maken.

 

Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de mooiste seizoensbloemen en kleurtinten die binnen jullie huwelijkssfeer passen.

Bloemenwerk op maat

Wij creëren met veel liefde de sfeer van je dromen

Wil je je huwelijk van begin tot einde laten aankleden met bloemen? Graag, daar houden wij van. We denken graag mee om alle puzzelstukken in elkaar te laten passen. Denk aan ceremonie/kerk, receptie, diner, dansvloer, ...  We bekijken welke bloemen, kleuren, vaasjes, potten, kaarsen, kandelaars, ... matchen met jullie stijl. Zo maken we er één mooi geheel van.

 

Wij zijn alvast heel benieuwd naar jullie plannen. Op welke locatie trouwen jullie? Eerder idyllisch tussen de velden en de natuur. Of meer industrieel en ruwer van uitzicht? Met welke leveranciers werken jullie samen? Waar zijn jullie precies naar op zoek? Hebben jullie al een kleurenpallet of moodboard samengesteld? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het creëren van een rode draad doorheen jullie huwelijk.

 

We denken graag mee out of the box. Hopelijk jullie ook?!